Na jarenlang een wijnproeverij op dezelfde wijze georganiseerd te hebben, was het tijd voor vernieuwing. Op zondag 8 december werd de Pauluskerk omgetoverd tot restaurant. Ronde tafels werden gedekt met mooi tafellinnen, kaarsjes en bloemen. De cateraar Jeroen van Nijnatten leefde zich uit om een 6 gangen menu op tafel te brengen.
23 gasten hadden zich ingeschreven voor de lunch. De gasten werden ontvangen met een glas prosecco. Na een rijk menu van onder meer garnalen, witlofsoep, wilde gans en een perentaartje was het tijd voor de koffie met lekkers. Elke gang werd vergezeld van minstens een bijpassend glas wijn. Het menu was door de cateraar en de wijnleverancier van te voren doorgesproken en doorgeproefd om de juiste wijn/spijs combinatie te bepalen. Door de cateraar werd elke gang toegelicht en door de wijnleverancier werd uitgebreid verteld waarom nu juist deze wijn was gekozen bij dit gerecht. Het enthousiasme van de gasten was groot. Vele gasten waren van mening dat dit evenement in deze vorm zeker voor herhaling vatbaar is!